Qumax

Qumax levert innovatieve vooruitstrevende elektronische producten welke veelvuldig in het dagelijks leven van pas komen.

Categorieën

Bekijk alle producten

Beeld & verlichting

Ga naar categorie

Klimaatbeheersing

Ga naar categorie

Schoonmaken & wonen

Ga naar categorie

Qumax beauty en lifestyle producten

Voor alles wat je nodig hebt in en rondom het huis ben je bij Qumax aan het juiste adres. Op het gebied van beeld & verlichting, schoonmaak & wonen, klimaatbeheersing en gezondheid heeft Qumax een assortiment hoogwaardige producten verzameld. Alles om het thuis zo aangenaam mogelijk te maken!

Ga naar Bol.com

Alle Qumax producten

qumax

Qumax action camera

Ga naar product
qumax

Draadloze steelstofzuiger

Ga naar product
qumax

Qumax digitale fotolijst

Ga naar product

Qumax Luchtreiniger

Ga naar product

Qumax massagekussen

Ga naar product

Qumax stekkerdoos

Ga naar product

Over ons assortiment

Beeld & verlichting

De juiste verlichting maakt je huis compleet, bij ons vind je prachtige verlichting die je huis laat stralen. Van slimme verlichting tot nachtlampjes tot een sterrenprojector, al onze producten zorgen voor extra gezelligheid en sfeer in huis. Ook op het gebied van beeld kun je bij ons terecht. Speel bijvoorbeeld je favoriete foto’s af op onze digitale fotolijst of bekijk je lievelingsfilm in je eigen thuisbioscoop met onze mini beamer. Meer geïnteresseerd in het creëren van beeldmateriaal? Neem dan eens een kijkje bij onze vlog camera of auto dashcam met voor en achter camera.

Klimaatbeheersing

Een goede luchtkwaliteit in huis zorgt voor meer woonplezier, maar wist je dat een ondermaatse luchtkwaliteit zelfs slecht is voor je gezondheid? Qumax helpt je dus graag de luchtkwaliteit in huis te verbeteren. Met onze verscheidene klimaatbeheersers, zoals een digitale hygrometer, luchtbevochtiger of luchtreiniger breng je de luchtkwaliteit in huis naar het hoogste niveau.

Schoonmaken & wonen

Een schoon huis is fijn, maar je hebt natuurlijk geen zin om het huis elke dag van beneden tot boven te poetsen. De truc is dan ook om producten in huis te halen die je daar een handje bij helpen, Qumax heeft hier de handigste producten voor jou verzameld. Stofzuigen is bijvoorbeeld zo gepiept met de steelstofzuiger van Qumax en vuile ramen maak je in een handomdraai schoon met de handige raamtrekker. Is je auto ook wel toe aan een schoonmaakbeurt? Dan zal de professionele polijstmachine je zeker bekoren.

Gezondheid

Niks belangrijker dan je gezondheid, bij Qumax vind je daarom een breed scala aan producten die je gezondheid bevorderen op alle vlakken. Goed in je vel zitten draagt bij aan je mentale gezondheid, voldoende ontspanning en persoonlijke verzorging is dan ook erg belangrijk. Ons massagekussen, elektrisch voetenbad en wax apparaat kunnen je daar zeker bij helpen. Onze digitale personenweegschaal met lichaamsanalyse komt dan weer goed van pas om je fysieke gezondheid in de gaten te houden.