Over ons

Wij leveren unieke producten van een hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Contact

De juiste aanpak

In 2019 begon Qumax met het verkopen van diverse gadgets op bol.com. Al snel werd opgemerkt dat de producten in deze markt allen van dezelfde matige kwaliteit waren en dat er eigenlijk niets unieks te vinden viel. We wisten toen al gauw dat wij het anders moesten aanpakken om kans te maken op een platform als Bol.com.

De focus werd gericht op het aanbieden van artikelen met een unieke toets en hoge kwaliteit. Door samen te werken met de juiste fabrieken kreeg Qumax al gauw een voorsprong op de concurrerende verkopers, waarna het aanbod met sneltreinvaart groeide. De focus op kwalitatief hoogstaande producten, een betrouwbare klantenservice en het leveren van waarde, hebben bijgedragen aan een snelle groei en uitbreiding van het assortiment.

Contact

Volwaardig assortiment

Momenteel bestaat Qumax Brands uit drie verschillende ondernemers en hebben we meerdere productcategorieën met een uitgebreid aanbod. Zo bieden we met Qumax Brands een volwaardig assortiment van producten aan die zowel binnen- en buitenshuis te gebruiken zijn en zowel non-food als food gerelateerd zijn.

Team Qumax Brands

Het team van Qumax Brands bestaat uit een selectie van specialisten met elk hun eigen specialiteit. Samen met onze agent in China zoeken wij naar de beste producten voor in en rondom het huis.

Dagelijks zijn wij bezig om nieuwe producten te ontwikkelen, en bestaande producten te verbeteren. Dit doen wij met veel passie en liefde.

Missie

Bij Qumax Brands hebben wij het onze missie gemaakt om het vertrouwen van de klant te behouden. Hoe maken wij dit waar? Door hoge kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs en de juiste klantenservice te bieden.

Visie

Bij Qumax staan innovatieve toevoegingen, betere materialen en gebruiksvriendelijkheid centraal. De focus ligt op de verbetering van traditionele producten. Door in te spelen op de behoefte van de klant kan Qumax Brands iedere markt toetreden. Gepaard met de juiste productinformatie, goede content, snelle levertijden en de beste customer support bouwt Qumax Brands nu flink aan de weg om een Europees grootmacht te worden in iedere categorie van de consumentenproducten!