Schoonmaken & wonen

Een schoon huis is fijn, maar je hebt natuurlijk geen zin om het huis elke dag van beneden tot boven te poetsen. De truc is dan ook om producten in huis te halen die je daar een handje bij helpen, Qumax heeft hier de handigste producten voor jou verzameld. Stofzuigen is bijvoorbeeld zo gepiept met de steelstofzuiger van Qumax en vuile ramen maak je in een handomdraai schoon met de handige raamtrekker. Is je auto ook wel toe aan een schoonmaakbeurt? Dan zal de professionele polijstmachine je zeker bekoren.

Producten

Qumax Steelstofzuiger

Ga naar producten

Qumax Stekker met USB

Ga naar producten

Qumax digitale fotolijst

Ga naar producten

Qumax honden föhn waterblazer

Ga naar producten

Steelstofzuiger met kruimeldief


Stofzuigen, het is voor veel mensen geen favoriete bezigheid. Om stofzuigen toch een beetje leuker te maken biedt Qumax je een steelstofzuiger met kruimeldief die aan al je eisen voldoet. De steelstofzuiger zonder zak rekent snel af met vuil, kruimels en dierenharen op de vloer. Voor de kleine klusjes kun je de afneembare kruimeldief erbij pakken. Met de steelstofzuiger maak je de wekelijkse stofzuigbeurt een stuk aangenamer.

Polijstmachine voor je auto


Kan je auto wel een opknapbeurt gebruiken? De professionele polijstmachine geeft je auto een verbluffende makeover, alsof je net van de autodealer wegrijdt. De krachtige polijstmachine rekent af met krassen, dofheid en oneffenheden en laat je auto weer stralen. Met de professionele polijstmachine laat jij je auto blinken als nooit tevoren.

Hondenföhn

Lekker rennen door het bos, ravotten in de modder of rollen door regenplassen; je trouwe viervoeter is niet bang om vies te worden en moet daarom wel eens gewassen worden. Dus ook aan de hondenbaasjes heeft Qumax gedacht, met de luxe hondenföhn blaas je de vacht van je hond na een wasbeurt binnen een handomdraai droog en zacht. Dankzij de hondenföhn is je harige vriend binnen no time weer klaar om geknuffeld te worden.