Klimaatbeheersing

Wil jij het klimaat in huis optimaal kunnen regelen? Dankzij Qumax wordt dat een makkie. Met luxe klimaatbeheersers zoals onze luchtreiniger en luchtbevochtiger kun je te allen tijde genieten van een goede luchtkwaliteit in huis. Zo kunnen jij en je familie thuis opgelucht ademhalen.

Producten

Qumax Luchtbevochtiger

Ga naar producten

Qumax Luchtreiniger HEPA

Ga naar producten

Qumax Digitale Weerstation

Ga naar producten

Qumax Digitale Hygrometer

Ga naar producten

Weerstation met digitale hygrometer

Ons weerstation met digitale hygrometer is een handige klimaatbeheersing tool voor binnen en buiten. Een weerstation toont je onder andere de temperatuur, datum, tijd, luchtdruk en maanstand. Daarnaast vertelt het weerstation met digitale hygrometer je ook hoe het gesteld is met de luchtkwaliteit in huis. Is de lucht in huis te droog? Of juist te vochtig? Dankzij het weerstation met digitale hygrometer zie je het in een oogopslag.

Luchtbevochtiger

Een te lage luchtvochtigheid in huis heeft nadelige effecten op je ademhaling en kan verschillende lichamelijke klachten veroorzaken. Gelukkig is een droge lucht binnenshuis verleden tijd dankzij onze luchtbevochtiger. De luchtbevochtiger brengt de luchtvochtigheid binnenshuis razendsnel weer op peil. Onze luchtbevochtiger kan in elke soort ruimte worden geplaatst, zoals in de woonkamer, slaapkamer of babykamer.

Luchtreiniger met ionisator en HEPA-filter

Naast een te lage of te hoge luchtvochtigheid kan de luchtkwaliteit binnenshuis ook beïnvloed worden door verontreinigende deeltjes. Gelukkig heeft Qumax ook daar een eenvoudige oplossing voor. Onze luchtreiniger met ionisator en HEPA-filter verwijdert alle schadelijke stofjes uit de lucht en rekent zo bijvoorbeeld moeiteloos af met stof, huisdierharen en pollen.