Producten

Purelab Krultang

Ga naar product

Purelab Föhn

Ga naar product

Elke dag op je best

Producten voor beauty & verzorging

Met de haarverzorgingsproducten van Purelab heb je altijd een perfect gestyled kapsel. Blaas je haar in model met de luxe föhn of creëer een krullende haarcoupe met de keramische krultang. De beautyproducten van Purelab zijn geschikt voor elk haartype, van kort tot lang en van krullend tot steil haar. Als je haar maar goed zit!

Ga naar Bol.com

Onze producten in het kort

Keramische krultang

Of je nu kort of lang haar hebt, met de keramische krultang creëer je in een handomdraai prachtige krullen. Met de haarkruller creëer je de haarcoupe van je dromen. Kies bijvoorbeeld voor beach waves voor een casual look of strakke krullen voor een formele look. Een keramische krultang voorkomt beschadiging van je haar en geeft het een prachtige glans.

Föhn met diffuser

Met een föhn blaas jij je natte lokken razendsnel droog. Föhnen met een diffuser is dé manier om je haar te voorzien van een flinke portie volume. Ben jij gezegend met een prachtige bos krullen? De föhn met diffuser droogt je krullen in natuurlijke vorm en creëert zo gedefenieerde, kroesvrije krullen. Ook voor krullenbollen is de föhn met diffuser dus een geweldig beautyproduct.