Producten

Bathr Badkussen

Ga naar producten

Bathr Bamboe Badplank

Ga naar producten

Een oase van rust

De juiste producten voor in jouw badkamer

Met de juiste badproducten en douche accessoires creëer je in je badkamer een oase van rust. Het assortiment van Bathr bestaat uit badproducten die allen iets gemeen hebben: ze zorgen voor ultieme ontspanning, comfort en gemak in je badkamer. Ontdek alle badproducten en douche accessoires van Bathr om jouw badkamer om te toveren tot je private wellness.

Ga naar Bol.com

Badkussen met zuignappen

Een warm bad kan na een lange dag veel deugd doen. Met een badkussen maak je van je badkamer een plekje in huis waar je ultiem kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Je bevestigt het badkussen met zuignappen eenvoudig en snel aan het hoofdeinde van je bad. Het badkussen met zuignappen geeft je hoofd en nek een comfortabele ondersteuning. Laat je hoofd rusten op het zachte badkussen met zuignappen en geef je over aan complete ontspanning. Sit back and relax!

Bathr Badkussen

Badplank van bambu

Met een boekje, versnaperingen en gezellige kaarsjes op een luxe badplank van hout maak je al helemaal een feestje van je bad. Een bamboe badplank heeft een rustgevende uitstraling en is een luxe en stijlvol badproduct voor in de badkamer. De verstelbare bamboe badplank is geschikt voor ieder formaat bad, ook voor een bad met een standaard breedte van 80 cm.

Bathr badplank